Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakılacak odun görmek

Rüyada yakılacak odun görmek

Rüyada yakılacak odun görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret eder.

Rüyada yakılacak odun gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada yakılacak odun görmek inancının zayıflayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada kına yakılırken görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakılmaya çalışılmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada evin yakıldığını görmek azap çektiğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışık yakıp söndürmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments