Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık yakıp söndürmek

Rüyada ışık yakıp söndürmek

Rüyada ışık yakıp söndürmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışık yakıp söndürmek gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada ışık yakıp söndürmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, dertlerin son bulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ateş yakıp söndürmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet eder.

Rüyada ışığı söndürmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada ışıkların söndüğünü görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıkları söndürmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ışığın söndüğünü görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışık söndürmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına yakılmış el görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments