Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakılmaya çalışılmak

Rüyada yakılmaya çalışılmak

Rüyada yakılmaya çalışılmak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada yakılmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Rüyada yakılmaya çalışılmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek güvenini sarsacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş yakıp ısınmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin yakıldığını görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada başkasına kına yakıldığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet eder.

Rüyada soba yakıldığını görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments