Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaka silkmek

Rüyada yaka silkmek

Rüyada yaka silkmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, terfi alamayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaka silkmek gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada yaka silkmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı silkmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkmek getirisinden daha fazla olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin silkmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada dut silkmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eline para geçeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada hayvan tarafından yakalanmak makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına inanılır.

Rüyada balık yakalayıp kesmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada silah yakalatmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments