Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu silkmek

Rüyada soba borusu silkmek

Rüyada soba borusu silkmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkmek gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada soba borusu silkmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin silkmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut silkmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada halı silkmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaka silkmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu kurum görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada soba ve borusunu görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz soba borusu görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments