Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yakalayıp kesmek

Rüyada balık yakalayıp kesmek

Rüyada balık yakalayıp kesmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada balık yakalayıp kesmek gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada balık yakalayıp kesmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yaka kesmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gömlek yakası kesmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada balık yakalayan birini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yakalandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada balık yakalayanı görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments