Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı silkmek

Rüyada halı silkmek

Rüyada halı silkmek kötü günleri arkasında bırakacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada halı silkmek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada halı silkmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin silkmek gerginliğin biteceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada soba borusu silkmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada yaka silkmek malını ve parasını sağlama alacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut silkmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı yastık görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada halı ve su görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev halısı görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments