Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin silkmek

Rüyada zeytin silkmek

Rüyada zeytin silkmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Rüyada zeytin silkmek gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada zeytin silkmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada halı silkmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazancının günden güne azalacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaka silkmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada dut silkmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada bir teneke zeytin görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı zeytin görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası zeytin yemek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kafasını rahatlatacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments