Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah yakalatmak

Rüyada silah yakalatmak

Rüyada silah yakalatmak ailevi sorunlar yaşanacağına, donanımlı kılacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, çok güzel günler görüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada silah yakalatmak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada silahla yakalanmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Rüyada silah yakalatmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise silah yakalatmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak duraklama yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada zina yaparken yakalanmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle yakalanmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments