Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun yağması görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması görmek bereket ve huzur geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, borçlarının kapanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, rızık bolluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments