Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını izlemek

Rüyada yağmur yağdığını izlemek

Rüyada yağmur yağdığını izlemek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek yoksulluğa, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kar yağdığını izlemek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek yeni bir ilişkiye başlayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmuru izlemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yağan yağmuru izlemek tüm beklentilerini yerine getireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur izlemek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments