Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında yatmak

Rüyada yağmurun altında yatmak

Rüyada yağmurun altında yatmak alın terinin karşılığını alacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yatmak gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada yağmur altında yatmak yakın akrabadan gelecek habere, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun altında yatmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında öpüşmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak atılım yapacağına, güzel günler görüleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında yürümek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments