Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında öpüşmek

Rüyada yağmur altında öpüşmek

Rüyada yağmur altında öpüşmek zorlukların günden güne artacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada yağmur altında öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, problemlerinin çözüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun altında kalmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, haneye nifak gireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında dua etmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında dua etmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur altında durmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında olmak umutlarının biteceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sibel

merhaba ruyamda bildigim bir yolun ortasindayim esimle. bir anda yagmur yagmaya basliyor ama okadar guzel yagiyorki ben sarkilar soyleyip yagmur altinda dans etmeye basliyorum sonra esim bana sarilip dudagimdan opuyor ve uzun sure sarilir vaziyette islaniyoruz birlikte rüyam hayirmidir