Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında yürümek

Rüyada yağmur altında yürümek

Rüyada yağmur altında yürümek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında yürümek gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada yağmurun altında yürümek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur altında yürümek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda biriyle yürümek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yürümek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hak yemeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda yürümek işlerin yavaşlayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments