Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında yatmak

Rüyada yağmur altında yatmak

Rüyada yağmur altında yatmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada yağmur altında yatmak gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Rüyada yağmur altında yatmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında yatmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur altında dans etmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada yağmur altında koşmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur altında uyumak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments