Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu kar görmek

Rüyada yağmurlu kar görmek

Rüyada yağmurlu kar görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çekilen hasretin biteceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurlu kar gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada yağmur dolu kar görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada yağmurla kar görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu kar görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments