Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sonra kar görmek

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, Tövbe Edeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra kar gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek böyle işlere kalkışacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments