Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur dolu kar görmek

Rüyada yağmur dolu kar görmek

Rüyada yağmur dolu kar görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur dolu kar gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Rüyada yağmur dolu kar görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet eder.

Rüyada dolu yağmur görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve dolu görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yağmurla dolu görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments