Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurla kar görmek

Rüyada yağmurla kar görmek

Rüyada yağmurla kar görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmurla kar gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada kar yağmur güneş görmek kem gözlere gelineceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, eskisinden de iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karla yağmur görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulur.

Rüyada yağmur kar görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments