Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur kar yağdığını görmek

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok hayırlı insan olunacağına delalettir.

Rüyada yağmur kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments