Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur dolu görmek

Rüyada yağmur dolu görmek

Rüyada yağmur dolu görmek hayatın pahalılaşmasına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Rüyada yağmur dolu gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada dolu yağmur görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve dolu görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yağmur dolu kar görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu görmek rahat şekilde geçineceğine, bir yere taşınmaya, işlerinin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek başarılarının takdir edileceğine, sözler sarf edeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments