Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında durmak

Rüyada yağmurun altında durmak

Rüyada yağmurun altında durmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağmurun altında durmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yağmurun altında durmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında durmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın altında durmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada merdiven altında durmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, mallarının da hayırlı olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada köprü altında durmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç altında durmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur altında kalmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında namaz kılmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments