Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, düşmanını alt edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek onlardan büyük hayır göreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek oğlu evli ise boşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments