Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce yağmur sonra kar görmek

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada önce yağmur sonra kar gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, başarılarını arttıracağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalettir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada önce üzülmek sonra sevinmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada önce ölmek sonra dirilmek kimden akıl soracağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments