Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek bereketli yağmurlara, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ruhani önderlik yapacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada kardan sonra güneş görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek fırsatların elden kaçırılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, hayat boyu çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments