Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur sonrası güneş görmek

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur sonrası güneş gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek büyük atılımların yapılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kardan sonra güneş görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ticaret hayatına atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments