Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardan sonra güneş görmek

Rüyada kardan sonra güneş görmek

Rüyada kardan sonra güneş görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kardan sonra güneş gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Rüyada kardan sonra güneş görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, de rahatının yerine geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza tabir olunur.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek ve sonra bulmak zenginliğinin artacağına, yanlış bir karar verileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada öldükten sonra ruhunu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada öldükten sonra yaşadığını görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments