Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyrukta beklemek

Rüyada kuyrukta beklemek

Rüyada kuyrukta beklemek açların doyacağına, daha iyi anlaşır olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyrukta beklemek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada kuyrukta beklediğini görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyrukta beklemek işinde uzmanlaşacağına, istenmeyen bir yolculuğa, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kuyruk beklemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalettir.

Rüyada akrep kuyruğu koparmak evlatların hayırsız çıkacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada at kuyruğu kesmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada at kuyruğu saç görmek onlar sayesinde kalkınacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments