Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olmak için beklemek

Rüyada ameliyat olmak için beklemek

Rüyada ameliyat olmak için beklemek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, gururlu bir hayat süreceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, başa iş açacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hem çok mutlu olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat beklemek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada kendi ölümü beklemek bekar ise evleneceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet eder.

Rüyada trafikte beklemek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada berberde sıra beklemek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada uçak beklemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek kendi kabuğuna çekileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada gemi beklemek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments