Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin öleceğini beklemek

Rüyada birinin öleceğini beklemek

Rüyada birinin öleceğini beklemek işine dört elle sarılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin öleceğini beklemek gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada depremi beklemek zarar edilen bir dönemin biteceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalettir.

Rüyada birinden haber beklemek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, varlıklı kimse olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada beklediğini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işaret eder.

Rüyada evde beklemek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümü beklediğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments