Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor beklemek

Rüyada doktor beklemek

Rüyada doktor beklemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, gönül kapılarını açacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada doktor beklemek gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Rüyada doktorda sıra beklemek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, elinin döneceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada doktor sırası beklemek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hastanede doktor beklemek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor beklemek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, planlı ve programlı davranacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorla sevgili olmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada doktorun kan aldığını görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birçok doktor görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada diş doktoruna gitmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments