Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakil taş görmek

Rüyada çakil taş görmek

Rüyada çakil taş görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, rahat rahat yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Rüyada çakil taş gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada çakil taş görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kazancında bereketin artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çakmak çaktığını görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, büyük başarıla kazanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çaktığını görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Rüyada taşlı küpe görmek kurulu düzeninin olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir taşı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments