Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken koştuğunu görmek

Rüyada yağmur yağarken koştuğunu görmek

Rüyada yağmur yağarken koştuğunu görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, prestij kaybı yaşayacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağarken koştuğunu gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken koşmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok yoğun çalışacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağarken uçmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken yürümek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments