Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken ağlamak

Rüyada yağmur yağarken ağlamak

Rüyada yağmur yağarken ağlamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken uçmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, dış ticarete atılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağmış görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken yürümek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments