Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken uçmak

Rüyada yağmur yağarken uçmak

Rüyada yağmur yağarken uçmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken uçmak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yağmur yağarken uçmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken denize girmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken koşmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada yağan yağmur görmek engellerden kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken namaz kılmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, farklı şeyler deneyeceğine, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments