Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken görmek

Rüyada yağmur yağarken görmek

Rüyada yağmur yağarken görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek kazançlı çıkacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken yüzmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak her anlamda şifa bulmaya, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmış görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken koşmak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments