Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken yürümek

Rüyada yağmur yağarken yürümek

Rüyada yağmur yağarken yürümek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağarken koşmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken uçmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments