Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda düşmek

Rüyada yağmurda düşmek

Rüyada yağmurda düşmek amacına ulaşacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda düşmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada yağmur suyuna düşmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada yağmurda düşmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işarettir.

Rüyada yağmurlu havada yüzmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken yürümek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel yağmur görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ateş ve yağmur görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments