Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve dolu görmek

Rüyada yağmur ve dolu görmek

Rüyada yağmur ve dolu görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve dolu gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Rüyada yağmurla dolu görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve dolu görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu yağmur görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur dolu kar görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek işlerin açılacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur dolu görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments