Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur damlası görmek

Rüyada yağmur damlası görmek

Rüyada yağmur damlası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, onlara galip geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur damlası gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yağmur damlası görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret eder.

Rüyada camda yağmur damlası görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına inanılır.

Rüyada tavandan damlayan su görmek her gün daha fazla dolacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek sıkıntılardan kurtulmaya, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada damlayan çatı görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze ilaç damlatmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağa damla damlatmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada su damlaması görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments