Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kendi geleceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada yağmur altında yürümek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında yürümek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur sularında yürümek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yağmurlu suda yürümek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, rahat bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada gece yağmurda yürümek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada yürümek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments