Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında dans etmek

Rüyada yağmur altında dans etmek

Rüyada yağmur altında dans etmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında dans etmek gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada yağmur altında dans etmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yolunun açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda dans etmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yağmur altında ıslanmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak insanları kıracağına ve üzeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalettir.

Rüyada yağmur altında ağlamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments