Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında uyumak

Rüyada yağmur altında uyumak

Rüyada yağmur altında uyumak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında uyumak gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada yağmurun altında uyumak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur altında uyumak kısmetlerin azalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda uyumak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, işte de mutlu olunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç altında uyumak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada yorgan altında uyumak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada ağacın altında uyumak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada kar altında uyumak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments