Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmalama görmek

Rüyada yağmalama görmek

Rüyada yağmalama görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada yağmalama gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada mevsimsiz kar yağması görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın yağmasını görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmasını izlemek hayalkırıklığı duyacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak kısmetin ve talihin açılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments