Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağmasını izlemek

Rüyada kar yağmasını izlemek

Rüyada kar yağmasını izlemek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada kar yağmasını izlemek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kar yağmasını izlemek büyük atılımların yapılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Rüyada mevsimsiz kar yağması görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Rüyada yazın kar yağması görmek hayatının alt üst olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazın kar yağmasını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendi işinin sahibi olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada yağmacı görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments