Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmacı görmek

Rüyada yağmacı görmek

Rüyada yağmacı görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmacı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada karın yağmasını görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize yağmur yağması görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, duraklama yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin yağmalandığını görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazın kar yağmasını görmek başarılarını arttıracağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağmasını görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak işindeki verimliliğinin artacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments