Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek hamuru yoğurmak

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok hamur yoğurmak müjdeli olaylar yaşayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada leğende hamur yoğurmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütle hamur yoğurmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına işarettir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sadece kendisini düşüneceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments