Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poğaça hamuru yoğurmak

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak zenginleşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Rüyada sert hamur yoğurmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek hamuru yoğurmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamuru yoğurmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunların yakında son bulacağına yorulur.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak iyi hissedileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments