Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana hamuru yoğurmak

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, tatsız haberlerin alınacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana yoğurmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli hamur yoğurmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak kırılan kalbin onarılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütle hamur yoğurmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments