Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı hamuru yoğurmak

Rüyada mantı hamuru yoğurmak

Rüyada mantı hamuru yoğurmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kek hamuru yoğurmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada etli hamur yoğurmak ortaklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hamur yoğurmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hamur yoğurmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak sağlıklı bir hayat süreceğine, rütbesinin yükseleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments